//Forever Imperfect
Sahabat
chak !! tetiba terasa nak main chak chak ! lah , hee ~ Assalamualaikum semua , salam sejahtera dan salam satu malaysia ( semangat ni , hee ~ ) . opss , lupa pulak , salam blogger semua . saya harap saudara / saudari sihat-sihat belaka :D ( macam nak tulis surat pulak :D ) okay ,hari ni terasa nak berkongsi sikit tentang sahabat kita  ( tengah ada mood ni ) . korang, korang , korang ( sorry , tak tahu nama korang , haha :D ) kita nak tanya ni , kita GEDIK tak ? ( dah start nak merapu ni :D ). cepat jawab , jujur tau . okay , kita dah tau dah . KITA GEDIK KAN ? betul betul betul , bak kata upin ipin . eh ! alamak , dah salah topik pulak :D sorry (Y) okay , sebenarnya , kita nak tanya kat korang soalan ni , "ada sahabat tak ? senang cerita BFF lah" . confirm ada kan ? yeah !! kita ada sahabat tak ? tentulah ada sayang . eh ! SAYANG ? saya sayang kamu . muahuahua :D okay , baca cerita pasal sahabat kita ni . kalau tak baca , buat penat je kita tulis untuk korang :/ 

eh ! siapa ni ? tak kenal lah . ouh , inilah BFF kita yang pertama ( eh ! ada pulak yang pertama :D ) yang mana satu yek ? tudung hitam ke biru ? alaa , yang pakai tudung warna biru tuh . comel tak dia ? ( cakap comel , klau tak kita tak nak kawan . just kidding :D )kita kenal dia ni pun sejak form 1 . kebetulan pulak , duduk satu kelas . kalau diingatkan balik masa mula kenal dulu , kelakar lah :D dan tak sangka pulak yang kitaorang jadi kawan rapat dan sentiasa serasi ( ecehceh :D ) setiap tahun , mesti dapat kelas sama dengan dia . opss ! lupa pulak nak bagitau nama dia . alah , korang bukan ambil tahu kan ? :D nama penuh dia NUR AISHA AZHAR . sedapkan nama dia ( sedap sedap sedap ) . dulu , selalu kepit dengan dia . kitaorang jenis happy go lucky :D banyaklah kenangan time dengan dia dulu . tak boleh lah nak cerita semua . tak larat nak taip , hee ~ sekarang ni , dah tak bersekolah di tempat yang sama dah :/ so , kitaorang berhubung dengan surat :D



 eh eh ! ni siapa pulak ni ? macam kenal je , hee ~ of course lah kenal ( mampus kalau kita  mengaku tak kenal dia , nanti dia merajuk 10 hari :D ) okay , memperkenalkan ( drum please :D ) jeng jeng jeng . ni dia , kakak angkat kita ( haa , sejak bila ada kakak angkat ? ) . nanti kita cerita lah . apa tadi kita nak cakap yek ? sudah lupa dah , hadoih :D nama panggilannya ialah MIRA RARA . kejap . kenapa ? napa nama dia mira rara ? tanya tuan badannya sendiri :D ni , nak jawab soalan korang tadi , "sejak bila ada kakak angkat?' . okay , sebenarnya , kita dengan dia ni sebaya lah . apa yang buat kita panggil dia kakak ? sebab dia ni lahir bulan 7 , and kita pulak lahir bulan 10 . that's why lah kita panggil dia kakak :) kakak ni sporting :) sebelum tuh , comey tak kakak kita ni ? ( cepat cakap comey , kalau tak kita bunuh korang , haha , just kidding :D ) suka tengok muka kakak , COMEY <3 


************************************

ni lah antara sahabat yang paling kita sayang :) yang lain tuh sayang jugak , tapi kita lebih sayangkan SAHABAT kita paling rapat kat atas ni <3 i love you ^_^



Jumaat, 30 Mac 2012 @ 7:32 PG | 4 Sweet Comment(s)


Older Post | Newer Post
ATTENTION PLEASE !

1. say no to COPYCAT !
2. mind your languange !
3. behave yourself !

p/s : this is MY OWN BLOG. So , i can do whatever i like , okay ? heee :p


Ahlan Wa Sahlan .. Selamat Datang .. Follow blog saya ye .. Jangan lupa komen =) Syukran Jazilan =) Blog yang ala-ala kurang menarik ni milik penuh Nur Ezzati Ismail .. Dikendalikan dengan penuh dedikasi bukan dawai besi okay ? Thankz kerana anda sudi mendarat di sini .. Do enjoy ! wee~



Nur Ezzati Ismail




DiaryAboutLastdaysSite



put yours cbox code!